Domácí mangová limonáda: Rozmíchejte potřebné množství sirupu ve džbánku s vychlazenou vodou (poměr ředění 1:10), doplňte ledem, několika kousky letního ovoce a ozdobte pár lístky máty.
Mražená mangová dřeň: Sirup přelijte do nádoby vhodné do mrazničky (do mrazáku nikdy nevkládejte skleněnou lahev) a nechte přes noc zmrznout.
Horký ovocný nápoj: Sáhněte po našem sirupu a zalijte ho horkou vodou (cca 70 °C) v poměru 1:10. Vznikne vám výborný, akorát sladký nápoj. Sirup můžete také přidat do jakéhokoliv čaje pro dochucení.
Další využití: Popusťte uzdu své kulinářské fantazii a využijte sirup při svém nedělním pečení nebo při přípravě míchaných koktejlů pro zahradní párty.
Alergeny a další informace:
Bez barviv, zahušťovadel, aromat a chemických dochucovadel
Ošetřeno šetrnou pasterizací
Usazenina není na závadu
Skladování: Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů. Nevystavujte přímému slunečnímu záření ani extrémním teplotám.
Mohlo by se Vám také líbit
Při poskytování služeb na těchto stránkách, zejména při analýze jejich návštěvnosti, jsou používány soubory cookies. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.