Levandule je silně aromatická bylina, která má pozitivní vliv na lidskou mysl. Má výrazné uklidňující účinky, napomáhá trávení a fungování střev.
Naše levandulová čokoláda jí obsahuje přesně takové množství, abyste si mohli vychutnat její nezaměnitelnou vůni, ale aby zároveň nepotlačovala chuť čokolády samotné. A jelikož je čokoláda přírodním antidepresivem, je tato levandulová čokoláda ideálním společníkem pro chvilky odpočinku, kdy se můžete uvolnit a utéct od každodenního stresu. Tohle spojení prostě funguje perfektně.
Jelikož má levandule silné aroma, je vhodné ji spojit s dostatečně aromatickými kakaovými boby. Pro výrobu naší BIO čokolády využíváme kakaové boby odrůdy Criollo pocházející z Peru, které se pro toto spojení ideálně hodí. Mají silnou ovocnou chuť s nízkou úrovní hořkosti. Boby vždy pečlivě přebíráme, čistíme, drtíme a meleme. Jedná se o mimořádné vzácnou odrůdu, která je na světové produkci zastoupena pouhými 2 %.
V naší manufaktuře, která se nachází v srdci moravské metropole, připravujeme každou tabulku levandoulové čokolády ručně. Dbáme na dodržování tradičních postupů, abyste měli možnost ochutnat pravou čokoládu. Bez náhražek, chemie, aditiv a všech látek, které do ní prostě nepatří. Nevyužíváme ani lecitiny. Věříme, že nepotřebujeme nic jiného, než základní suroviny. Tedy jen kakaové boby, kvalitní nerafinovaný třtinový cukr a sušenou levanduli.
SLOŽENÍ:
kakaové boby*, třtinový cukr*, sušená levandule*. Obsah kakaové sušiny nejméně: 60 %.
* = BIO produkt
KAKAOVÉ BOBY:
odrůda Criollo, země původu Peru
HMOTNOST:
60 g
INFORMACE PRO ALERGIKY:
Může obsahovat stopy mléka a ořechů.
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Druh čokolády | Hořká |
---|