KÁVA Z PERU BEZ HNOJIV A PESTICIDŮ
Peruánská káva proslula chuťovou vyrovnaností a jemnou strukturou. Malé soukromé farmy disponují v průměru necelými 2 hektary půdy, odkud získávají až 1 500 kg kávových třešní na jednu sklizeň.
Pěstování bez chemie a šetrné zpracování promytím dává vyniknout plné chuti, čistotě a sladké vůni. Z úrodného údolí Chanchamayo pochází téměř 40 % celkové kávové úrody v zemi.
- Chuť: Mléčná čokoláda, pomeranč
- Země: Peru káva
- Region: Utcubamba – Amazonie
- Město: El Palto, okres Yamón
- Výrobce: Drobní farmáři v regionu
- Zpracovatelský závod: JUMARP Mujeres
- Firma: JUMARP El Palto
- Průměrná velikost farmy: 2 hektary
- Odrůda: Caturra, Typica & Catimor
- Nadmořská výška: 1 300 – 1 800 m
- Metoda zpracování: Plně promytá