Díky poctivé řemeslné výrobě z kvalitní italské semolinové mouky se naše rigatoni snadno nerozvaří, po uvaření nelepí a krásně drží svůj tvar. Charakteristická struktura a specifický tvar těchto těstovin je předurčují pro kombinaci s hustšími omáčkami. Výborně se hodí k omáčkám na bázi rajčat nebo smetany. Vychutnáte si je také s masovými omáčkami i variantami se zeleninou. A nezradí vás ani při zapékání.
79 Kč
Příprava: 400 g těstovin vložte do 3 l osolené vroucí vody a vařte 7 – 8 min.
Složení: 100 % semolinové mouky (tvrdá pšenice)
Mohlo by se Vám také líbit
Při poskytování služeb na těchto stránkách, zejména při analýze jejich návštěvnosti, jsou používány soubory cookies. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.