Tmavá 70% čokoláda z lehce pražených kakaových bobů z Dominikánské republiky a třtinového cukru. Vše v bio kvalitě.
Uvnitř balení najdete na jemné vločky nastrouhanou čokoládu, kterou můžete použít k výrobě horké čokolády nebo jako zdobení na snídaňové kaše nebo dezerty.
Návod k přípravě:
Do rendlíku nalijte cca 100 ml vody nebo mléka, zahřejte, nechte projít varem a rendlík stáhněte z plotny. Poté vsypte 50 g čokolády. Metličkou pořádně prošlehejte.
Náš tip!
Do mléka nebo vody přidejte špetku skořice nebo jiného oblíbeného koření a užijte si každý doušek skutečné čokolády.
Náš tip!
Pokud děláte více porcí horké čokolády, doporučujeme použít tyčový mixér, dosáhnete krásné čokoládové pěny, která vydrží!
Na výrobu horké čokolády můžete také použít šlehač mléka.
299 Kč
Obsah kakaového podílu: 70 %
Původ kakaa: Dominikánská republika – oblast Duarte, organizace Öko Caribe
Hmotnost: 200 g
Složení: bio kakaové boby, bio třtinový cukr, bio kakaové máslo
Alergeny: Bez alergenů
Mohlo by se Vám také líbit
Při poskytování služeb na těchto stránkách, zejména při analýze jejich návštěvnosti, jsou používány soubory cookies. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.