Již Aztékové věděli, že kakaové boby a prášek z nich vytvořený jsou božským pokrmem. Kromě blahodárného vlivu na naše zdraví má kakao i afrodiziakální účinky. Podpořte tak své mozkové buňky a metabolismus tímto božským elixírem lásky a vychutnejte si jedinečné chvíle se svou drahou polovičkou při Valentýnském dni.
S každým kouskem na Vás čekají pocity štěstí, tak se o ně podělte s Vaší pravou osobou. Po otevření čeká spousta jemné a lahodné smetany a prémiové černé kakao, které v sobě skrývá antioxidanty napěchovaný elixír.
Minimální trvanlivost pralinek je 60 dní od data odeslání Vaší objednávky. Skladujte pralinky nejlépe při teplotách 16-20°C v temnu a vlhkosti do 60%.
Hmotnost: 190g
Čokoláda: Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené mléko, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Náplň: Smetana, cukr, kakao, kakaové máslo, cukr sorbit, karagenan.
Výrobci: Malé české čokoládovny. Všechny pralinky jsou čerstvě vyrobeny v CZ pro společnost Don COCO CZ s.r.o.
Obsah kakaové hmoty: Pokud není uvedeno jinak nejméně: Hořká čokoláda – 57%, Mléčná čokoláda – 34%, Bílá čokoláda – 28%
*Jutový pytlíček není součástí balení.
Vybíráme pro Vás ty nejúžasnější pralinky z těch nejlepších malých českých čokoládoven tak, abyste mohli ochutnat to nejlepší z od těch nejlepších. Dokonalé kombinace chutí opravdových mistrů.
Dbáme na to, aby byly naše pralinky vyrobeny z těch nejlepších surovin. Základem je kvalitní čokoláda, která je doplněna jedinečnou náplní tak, aby dohromady vytvořily dokonalou kombinaci chutí.
Naše bonboniéry jsou exklusivní záležitost, a proto dbáme na jejich dokonalé zpracování. Hledáme smysl v každém detailu. Vše musí být perfektní. Naše bonboniéry vyrábějí ty nelepší české firmy.
Pralinky do lednice určitě nepatří. Čokoláda se rozpouští při teplotách nad 28°C, takže stačí mít bonboniéru uloženou mimo sluníčko pěkně v temnu.
Vytvořte si objednávku a do poznámky napište na jaký termín pralinky potřebujete doručit nebo zašlete objednávku až to bude aktuální. Chceme Vám zaručit čerstvost těchto báječných pralinek, a protože naše malé čokoládovny vyrábí z těch nejlepších surovin, dlouhodobé skladování jim nesvědčí.