Madagaskar. Pečlivý výběr. Kakaový bob. Pražení, drcení, zrání. Temperace. Vaše tabulka čokolády.
Levnadule? Od našich přátel z www.levandulovakavarna.cz
Tenhle 50% JANEK z Madagaskaru vám ukáže, jak chutná spojení čokolády a květů levandule. Neschovává se za příchutě. Tohle je poctivá surovina. Boby, cukr, mléko a sušené květy levandule. Žádný posyp. Ale několik dní společně strávených v melanžéru. To je to pravé.
JANEK, to je:
Ingredience: kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko, kokosový cukr, sušená levandule 1%
Hmotnost: 45g
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 571kcal/2391kJ, tuky 42,1g, sacharidy 32g z toho cukry 31,5g, bílkoviny 11g, vláknina 8,8g.
JANKŮV příběh
Začalo to v Uherském Brodě roku 2015 chutí na čokoládu. Pravou a poctivou. Čokoládu, která vám naplní každý chuťový pohárek až po samotný okraj a pak se postupně rozplyne. Se slinami se nám začaly sbíhat i myšlenky. Z touhy po výjimečné kvalitě a požitku se tak zrodila naše Čokoládovna JANEK. Děláme přesně to, na co jsme tenkrát dostali tu šílenou chuť. Děláme čokoládu bez výmluv.
Druh čokolády | Mléčná |
---|