Letos jsme se poprvé vrhli na halloweenskou čokoládu. Chtěli jsme ji pojmout opravdu netradičně, a to nejen, co se týče chuti, ale i vzhledu. Zvolili jsme proto mléčnou 53% čokoládu, na kterou jsme nasypali karamelizovaná dýňová semínka obalená ve skořici a cukru. Pro tvorbu obalu jsme znovu oslovili grafika Martina Kaisera, který nás svým návrhem opět nezklamal!
Tento kousek oceníte nejenom díky originálnímu spojení čokolády, dýňových semínek a skořice, ale i pro tematický, halloweenský obal.
Posyp: dýňová semínka obalená v cukru a skořici (12%)
Obsah kakaové sušiny nejméně: 53%.
Může obsahovat stopy lískových ořechů a mandlí.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Druh čokolády
Mléčná
Mohlo by se Vám také líbit
Při poskytování služeb na těchto stránkách, zejména při analýze jejich návštěvnosti, jsou používány soubory cookies. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.