Venku je krásně bílo, vzduch je čistý a růžové tváře nám barví mráz. Na zimním období je zkrátka něco magického. Obzvlášť pokud si po návratu domů zapálíte svíčku a zapnete jemné světýlka. K dokonale útulné atmosféře chybí jen právě uvařený čaj a něco sladkého na zub.
Jako čerstvý sníh, který krásně křupe. Lahodná krémová náplň s nasekanými mandličkami. To vše zabaleno v bílé čokoládě. Takové jsou kokosové kuličky.
Vznášejte se na křídlech andělsky lahodných kuliček, ať už jste kdekoli. Anebo darujte tyto kokosové obláčky vašim blízkým.
Minimální trvanlivost pralinek je 60 dní od data odeslání Vaší objednávky. Skladujte pralinky nejlépe při teplotách 16-20°C v temnu a vlhkosti do 60%.
Hmotnost: 370g
Čokoláda: Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené mléko, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Náplň: Smetana, cukr, strouhaný kokos, kokosové aroma, karibský rum, cukr sorbit.
Výrobci: Malé české čokoládovny. Všechny pralinky jsou čerstvě vyrobeny v CZ pro společnost Don COCO CZ s.r.o.
Obsah kakaové hmoty: Pokud není uvedeno jinak nejméně: Hořká čokoláda – 57%, Mléčná čokoláda – 34%, Bílá čokoláda – 28%
Vybíráme pro Vás ty nejúžasnější pralinky z těch nejlepších malých českých čokoládoven tak, abyste mohli ochutnat to nejlepší z od těch nejlepších. Dokonalé kombinace chutí opravdových mistrů.
Dbáme na to, aby byly naše pralinky vyrobeny z těch nejlepších surovin. Základem je kvalitní čokoláda, která je doplněna jedinečnou náplní tak, aby dohromady vytvořily dokonalou kombinaci chutí.
Naše bonboniéry jsou exklusivní záležitost, a proto dbáme na jejich dokonalé zpracování. Hledáme smysl v každém detailu. Vše musí být perfektní. Naše bonboniéry vyrábějí ty nelepší české firmy.
Pralinky do lednice určitě nepatří. Čokoláda se rozpouští při teplotách nad 28°C, takže stačí mít bonboniéru uloženou mimo sluníčko pěkně v temnu.
Vytvořte si objednávku a do poznámky napište na jaký termín pralinky potřebujete doručit nebo zašlete objednávku až to bude aktuální. Chceme Vám zaručit čerstvost těchto báječných pralinek, a protože naše malé čokoládovny vyrábí z těch nejlepších surovin, dlouhodobé skladování jim nesvědčí.