Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.
109 Kč
Složení: 100 % borůvky
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energie: 1 001 kJ / 239 kcal
Tuky: 3,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 69 g
z toho cukry: 38 g
Vláknina: 30,2 g
Bílkoviny: 3,7 g
Sůl: < 0,1 g
Země původu: Německo
Alergeny: Neobsahuje alergeny. Může obsahovat stopy lepku, mléka, skořápkových plodů, arašídů a sóji.
Mohlo by se Vám také líbit
Při poskytování služeb na těchto stránkách, zejména při analýze jejich návštěvnosti, jsou používány soubory cookies. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.