POPIS PRODUKTU
O KÁVĚ
Díky malé obětavé pracovní síle členů rodiny je Isaias schopen udržet nejvyšší kvalitu produkce. Třešně jsou selektivně ručně sbírány a poté klasicky zbaveny slupek.
Isaias následně kávu fermentuje v nádržích s vodou a poté ji promývá v tekoucí vodě. Pak putují zrnka na vyvýšená lůžka, kde schne dobu 5 dnů. Jakmile jsou zrna vysušeny, uloží je v jutových pytlích ve skladu na farmě po dobu 8 dnů.
Poté je transportují do družstva Cooperativa Occidente de Antioquia. Sucafina Colombia nakupuje kávu přímo prostřednictvím družstva s pomocí národního partnera Cafexport
JAK PŘIPRAVIT KÁVU?
Kávu Kolumbie Isaias Manco můžete připravit tak, jak to máte nejraději.
Kávu ale doporučujeme připravit ALTERNATIVNÍ METODOU (např. Aeropress, French press, V60, Chemex, Moka konvička...), kdy se nejvíce rozvinou její chuťové vlastnosti.
Váha: 250g